Prijava

Vaša prijava

Gorica ide u goste poljuljanom Dinamu, treneru Sopiću na dispoziciji svi igrači


Samo tri dana nakon utakmice protiv Varaždina, nogometaše Gorice čeka novi prvenstveni dvoboj kontra Dinama na Maksimiru. Ogled 18. kola SuperSport HNL-a na rasporedu je u subotu od 17:30 sati.

-Dečki koji su jučer istrčali su definitivno dali svoj maksimum na onakvom terenu. Jedini segment s kojim ne mogu biti zadovoljan je realizacija, ali zadovoljni smo načinom na koji smo se borili i s kakvim gardom smo izašli. Na kraju nas sreća nije nagradila, ali nadam se da će se negdje drugdje vratiti- osvrnuo se trener na svoju prvu službenu utakmicu na klupi Gorice.

-Nema se što puno kriti, Dinamo je favorit u toj utakmici. Za bilo koju ekipu gostovanje na Maksimiru je zahtjevno, jer ekipa takve kvalitete kao što je Dinamo ti ostavi “mrvice”. Ako ih uzmeš onda se možeš nečemu nadati, u suprotnom je teško do bilo kakvog uspjeha, odnosno boda ili tri- zaključio je Sopić.

Kadar Gorice za sljedeću će utakmicu biti puno širi, jer pravo nastupa imaju i petorica novih igrača – Ćosić, Bralić, Fućak, Matavž i Petković.

-Svaka utakmica je važna za nas. Dinamo je jak protivnik, ali mi znamo svoje snage, imamo i nove igrače i očekujem dobru utakmicu- rekao je Steenvoorden.

Objava Gorica ide u goste poljuljanom Dinamu, treneru Sopiću na dispoziciji svi igrači pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.