Prijava

Vaša prijava

Duško Radović potvrđen za još jedan mandat na mjestu predsjednika kluba

[]

U četvrtak je održana redovna skupština Košarkaškog kluba Gorica na kojoj je odlučeno o nekim kadrovskim promjenama i novim smjernicama za budućnost. Na najodgovornijoj, predsjedničkoj poziciji potvrđen je Duško Radović na drugi uzastopni mandat. Radović će nastavit voditi klub, ali uz puno širi krug suradnika. Za dopredsjednika kluba je izabran Jakov Baričić, bivši igrač Gorice, i dalje aktivan kroz veterane, član Upravnog odbora u posljednjem razdoblju.

A kad je riječ o Upravnom odboru, u njega je uključeno pet novih ljudi, iako tu zapravo nije riječ o novim, nego dobro poznatim licima kad je riječ o velikogoričkoj košarci. Novi UO čine još dva bivša igrača, ali i trenera Gorice, Zvonimir Kovačević i Dominik Živanović. Svojim će znanjem i iskustvom pokušati pomoći i aktualni predsjednik gradske Zajednice sportskih udruga Goran Kovačić, bivši košarkaš i delegat, te Marko Šuker, sin bivšeg gradonačelnika Ivana, također bivši igrač Gorice. Peti član UO-a je Tomislav Antolić, koji je i u posljednjem razdoblju bio uz klub.

Prvi zadatak nove Uprave bit će pronaći prvog klupskog operativca, čovjeka koji će preuzeti ulogu direktora i tajnika kluba, što je u klubovima ove razine iznimno bitna funkcija. Trebat će, naravno, pronaći i novog trenera, stručnjaka koji će biti spreman voditi cijeli ovaj projekt u stručnom smislu, a to imenovanje je i preduvjet da se krene slagati momčad s kojom će KK Gorica krenuti u novu sezonu.

Bit će to drukčija Gorica, s puno snažnijim goričkim, lokalnim pečatom, bit će to klub koji će imati nešto drukčije prioritete.

Važno nam je osigurati što bolje funkcioniranje kluba, unaprijediti rad s mladima i posložiti se na svim razinama, a nekakav ekspresni povratak u HT Premijer ligu u ovom trenutku neće biti u fokusu – najavio je ukratko predsjednik Radović.