Prijava

Vaša prijava

U subotu Gorica – Ribola Kaštela

[]

U subotu 25. studenog igra se 8. kolo 1. muške lige u kojem Goričani na svom parketu dočekuju susjeda na tablici – ekipu košarkaškog kluba Ribola Kaštela. Goričani su 4. na tablici s 5 pobjeda i 2 poraza, dok su gosti samo nijansu slabiji s omjerom 4-3. Međutim, Kaštelani su u odličnom nizu s 3 vezane pobjede i željet će s produljenjem niza uhvatiti priključak s klubovima koji se bore za prve 4 pozicije.

Bikovi u svojoj tranzicijskoj sezoni žele stabilizirati klub i postepeno uvoditi mlade snage, ali trener Miron Češkić i njegovi igrači za sada pružaju partije koje bude aspiracije i za nešto više:

U subotu nam iz Dalmacije dolazi ekipa Ribola Kaštela. Očekuje nas jedna teška i neizvjesna utakmica jer riječ je o vrlo ozbiljnom i iskusnom protivniku. Ekipa Kaštela se trenutno nalazi na 5. mjestu s jednom pobjedom manje od nas i pokušat će nas uloviti na 4. poziciji. Ovaj tjedan pokušat ćemo se što bolje pripremiti kako bismo pobjedom ostali među 4 najbolje ekipe u ligi. Sve navijače pozivam da nas podrže u subotu u 18 sati” – pozivom navijačima završio je Češkić.

Stipe Perica do jučer je branio boje juniora Gorice i povremeno participirao u seniorskom sastavu. Ova sezona trebala je biti sezona njegove pune afirmacije, međutim neugodna ozljeda zaustavila ga je odmah na početku sezone. Stipe se sada polako vraća i sigurno je da ga u narednom periodu čeka sve veća minutaža:

Mislim da nas čeka jedna jako zanimljiva utakmica između dva podjednako dobra suparnika. Mi smo u dobrom ritmu, ali isto tako su i Kaštela. Mislim da ako uđemo čvrsto i agresivno u utakmicu ne bismo trebali imati problema da dođemo do pozitivnog rezultata. Pozivam sve navijače da nas dođu podržati u što većem broju jer nam pomoć s tribina puno znači zaključio je Perica.

Utakmica je na rasporedu u subotu 25. studenog s početkom u 18 sati, igra se u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaz je besplatan.