Prijava

Vaša prijava

Mašić: “Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo”


Share

Bikovi nastavljaju svoje putešestvije u NBA ritmu utakmica. Obaveze u HT Premijer i ABA2 ligi izmjenjuju se jedna za drugom kao na tekućoj vrpci.

Poslije Splita, Furnira, Mladosti Zemun, Spars Sarajeva i Podgorice na redu je 6. utakmica u 10 dana – gostovanje u Šibeniku.

Goričani su u sarajevskom balonu ABA2 lige još jednom prezentirali hrvatsku košarku na najbolji mogući način. Iako je bodovni saldo uz malo sreće mogao biti i veći jer nitko nije nadigrao momke Josipa Sesara. Posebno veseli šuterska forma u zadnje dvije utakmice na kojima su Bikovi ubacili 29 trica uz vrlo dobrih 43,3% preciznosti.

Međutim, pitanje je koliko još ima goriva u Sesarovom stroju za respektabilnog  protivnika kao što je Šibenka.

Ante Mašić najiskusniji je igrač Gorice, a to je  potvrdio s nekoliko važnih ubačaja u ključnim trenucima protiv Podgorice.

I on je svjestan da nas očekuje teška i neizvjesna utakmica: “Šibenka je odlična ekipa s vrlo jakim rosterom i nekoliko izvanrednih pojedinaca. Dobro su vođeni, igraju dobru košarku i već su kod kuće dobivali  neke naše ABA1 ligaše što znači da nas čeka izuzetno zahtjevna utakmica.

Nama je ovo već 6. utakmica u proteklih 10 dana jer igramo u ritmu svaki drugi dan. Međutim, izvući ćemo i zadnji atom snage i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo” – zaključio je popularni Maške.

Utakmica se igra danas od 18 sati, a može se pratiti na HKS TV-u.