Prijava

Vaša prijava

FOTO: Počeo je VG FEST, evo što možete pronaći u Parku Franje Tuđmana

[]

Danas je službeno počeo i VG Fest, festival urbane kulture i kreativnog nereda na kojem su postavljene brojne aktivnosti za najmlađe i odrasle.

Jutro je počelo s tradicionalnom akcijom knjižnice Sve za pet koja je, kao i godina do sada, okupila brojne posjetitelje. Kako nam kažu, ima zaista svega, od dječjih knjiga, stručne literature i beletristike.

Najzanimljivije za najmlađe ipak je bio sportski poligon kao i veliki napuhanac. Uz vježbanje, skakanje i rastezanje po Parku dr. Franje Tuđmana mogao se čuti samo smijeh. Na VG Festu od jutra se predstavlja i ekipa iz Avanturopolje, avanturističkog parka koji za zainteresirane nudi vožnju kvadova, pucanje iz air-pušaka, streljaštvo, vožnju u kanuu i brojne druge zabavne aktivnosti.

Uz dobru glazbu s pozornice u Parku se nalazi i štand s ukusnom hranom i pićima, a proučiti možete i proizvode OPG-ova. U 16 sati krenut će se s eko radionicama, radionicama Traumatic artsa, plesom na svili, hula hoopu, Gorički klub mladih imat će vremensku kapsulu.. Sve ostale dijelove programa možete pronaći OVDJE.

Objava FOTO: Počeo je VG FEST, evo što možete pronaći u Parku Franje Tuđmana pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.