Prijava

Vaša prijava

Novi osobni rekordi Maraton kluba na Grawe noćnom maratonu

[]

U subotu, 28. kolovoza, održan je Grawe noćni maraton na zagrebačkom Bundeku, gdje je nastupilo i troje naših predstavnika – dvoje na utrci polumaratona i jedan na utrci od 10 km. Sljedećeg dana, u nedjelju 29.8.2021., na održana je trail utrka Vertikalno lice Platka gdje su nastupili Vedrana Janjić i Vedran Planinšek iz goričkog Maraton kluba.

Na utrci polumaratona u sklopu Grawe noćnog maratona odlično su se snašli supružnici Jasna i Hrvoje Mikulić, novopečeni klupski kolege. Jasna je utrku otrčala za 1:45:37 te je zauzela prvo mjesto u svojoj dobnoj kategoriji. Hrvojevo je vrijeme bilo 1:39:14 te je zauzeo treće mjesto u svojoj dobnoj kategoriji. Bravo za Mikuliće koji su oboje završili na podiju, a i oba rezultata su im novi osobni rekordi na ovoj udaljenosti.

Želimir Delač je nastupio na utrci od 10 km, te je s vremenom 0:47:46 zauzeo ukupno 10. mjesto, ali se i popeo na najviši podij u svojoj dobnoj kategoriji.

Na trail utrci Vertikalno lice Platka članovi su nastupili na najdužoj utrci od 28,5 km s preko 1500 m ukupne visinske razlike. Svi koji su trčali trail utrke znaju što to znači, a svi koji nisu i dobro da ne znaju. Vedrana Janjić je ostvarila odličan plasman na ukupno 4. mjesto s vremenom 4:50:29. Vedran Planinšek je utrku završio na 8. mjestu s vremenom 4:50:30.

– Nastavak službene atletske sezone nam je jako blizu, sa 6. kolom HALS-a i Prvenstvom Hrvatske za mlađe seniore i mlađe seniorke. Do tada još slijedi finalno brušenje forme – kazali su iz Maraton kluba.

Ukupni rezultati Grawe noćnog maratona su dostupni ovdje., a rezultati Uspona na Platak su dostupni ovdje.

Objava Novi osobni rekordi Maraton kluba na Grawe noćnom maratonu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


17. Noć muzeja u Zagrebačkoj županiji