Prijava

Vaša prijava

Velimira Šandora dočekali u Pokupskom! On je naše svjetsko čudo i primjer svima!

[]

Naš nagrađeni paraolimpijac, srebrni Velimir Šandor prolazi nevjerojatne dane. Sreće, čestitanja, veselja otkako se vratio s POI iz Tokija. Jučer su mu veliki doček pripremili i u njegovom Pokupskom. Sve udruge su se okupile i u Lovačkom domu, uz pjesmu, finu hranu i ples čestitali Velimiru. Feštao se do dugo u noć.

„Ovo je ponos, dokaz da sav trud nije bio uzaludan, a ako to ljudi prepoznaju onda sam još zadovoljniji“, govori nam Velimir. Emocije su se malo slegle, ostala je velika sreća i veliki ponos, govori naš paraolimpijac kojem je život iza 20 godine, nakon što je završio u invalidskim kolicima, promijenio smjer. „Do 20. sam imao neke druge snove i ambicije, a kada sam završio u kolicima nisam htio odustati. Vjerovao sam i vjerujem da mogu biti dobar bolji, snažniji i čvršći, da mogu daleko dogurati. Drago mi je da sam bio tvrdoglav, da nisam odustao i da nisam dao nikome da me pokoleba“, govori nam Velimir kojeg jedva zadržavamo u kraćem razgovoru jer puno je čestitara, a svako malo povede se i pjesma.

Načelnik pokupskog Božidar Škrinjarić ponosan je jer Velimirov rezultat poticaj je mladima i generacijama koje dolaze. „Dokazao je da je nemoguće moguće, da se može napraviti svjetsko čudo. On je naše svjetsko čudo! Zahvalni smo mu za sve što čini za našu općinu i što je poticaj mladima da budu uporni, da ne odustaju jer samo trud i rad daju rezultate“, poručio je Škrinjarić.

Objava Velimira Šandora dočekali u Pokupskom! On je naše svjetsko čudo i primjer svima! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.