Prijava

Vaša prijava

KUPSKI PLOV MLADIH Druženje i veslanje, pjesma i veselje. Evo kako je bilo…

[]

Na izmaku ljeta, hvatajući zadnje zrake sunca mladi su uskočili u kajake, pa Kupom kroz pokupske plaže. U organizaciji mladih općine Pokupsko prvi put ove godine krenuo je Kupski plov mladih koji je okupio brojne rekreativce, znatiželjnike i avanturiste.

„Prvi put sam sjela u kajak. Dobili smo jasne upute na početku i krenuli. Jako je zabavno i baš me veseli da ser ovako nešto organizira u našoj općini“, govori nam Silvija Lukanić.

Ljepota prirode, zelenila i rijeke Kupe očarala je mnoge sudionike koji nisu krili zadovoljstvo predivnim danom na Kupi. „Vrijeme je odlično, cure sjajno veslaju, mladi se druže i povezuju u sportskom duhu, na otvorenom, jačamo zdravlje i imunitet“, kaže nam Josip Šepčić.
Zadovoljan je i načelnik Pokupskog, Božidar Škrinjarić. „S obzirom na to da je ovo prvi Plov mladih odaziv je velik, odličan! Prilika je to mladima da vide Kupu, ali i da sjednu, neki prvi put, u čamac!“, govori nam Škrinjarić.

Plov mladih ove je godine prvi, zasigurno ne i posljednji. Ima i hrane, pića, domaćih specijaliteta, pa putem nije nedostajalo ni pjesme ni veselja. Jedan savjet organizatorima dala je Matea. Ona bi, kaže, da uoči Plova, iduće godine ima i nekoliko sati instrukcija kako bi se mladi koji su prvi put sjeli u kajak osjećali sigurnijima.

Objava KUPSKI PLOV MLADIH Druženje i veslanje, pjesma i veselje. Evo kako je bilo… pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Festival znanosti 2024.