Prijava

Vaša prijava

VIKEND NADZOR Čak 30 prekršaja nedozvoljene brzine, dva alkoholizirana vozača

[]

30 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozilom zabilježila je gorička policija u akciji “Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“. Dva su vozača uhvaćena pod utjecajem alkohola.

U subotu, 04.09.2021. u 22,45 sati, muškarac starosti 34 godinu upravljao je osobnim automobilom krećući se Velikogoričkom ulicom u mjestu Novo Čiče. Nadzorom kod kbr.1 gdje je akotestiran, utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 1.34 g/kg alkohola u organizmu. Isti naredbom privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen je iz prometa i uručen mu je  prekršajni nalog- stoji u izvještaju Policije.

Tijekom akcije utvrđeno je sedam prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje, te 13 ostalih prekršaja iz domene prometa. Ukupno je utvrđeno 52 prometna prekršaja.

U vrijeme provođenja akcije nije se dogodila ni jedna prometna nesreća, a u ostalo vrijeme vikenda dogodila se jedna prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom.

Objava VIKEND NADZOR Čak 30 prekršaja nedozvoljene brzine, dva alkoholizirana vozača pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.