Prijava

Vaša prijava

800 kuna jednokratne novčane potpore za srednjoškolce s područja Grada Velike Gorice

[]

Grad Velika Gorica ponovo osigurava jednokratnu novčanu potporu u iznosu od 800 kuna za nabavu udžbenika i ostalih obrazovnih materijala redovnim učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Grada.

Evo koji su uvjeti za potporu

Učenici srednjih škola mogu dobiti naknadu pod uvjetom da su redovni učenici srednje škole i da imaju prebivalište na području Velike Gorice te da u trenutku predaje Zahtjeva nisu primatelji stipendije ili ostalih naknada koje se financiraju iz javnih izvora.

– Uz zahtjev se obvezno prilažu dokaz o prebivalištu učenika, preslika kartice tekućeg ili žiro računa učenika kojem se isplaćuje novčana naknada i dokaz/potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole. Učenici koji polaze Gimnaziju Velika Gorica, Ekonomsku školu Velika Gorica, Srednju strukovnu školu Velika Gorica i Zrakoplovno tehničku školu Rudolfa Perešina ne trebaju dostaviti dokaz o prebivalištu i o redovnom pohađanju nastave, jer za njih postoji vjerodostojna evidencija škola – ističu na stranicama Grada.

Zahtjev za ostvarivanje prava na isplatu novčane naknade Upravnom odjelu za predškolski odgoj, školstvo i šport podnose učenici samostalno, a za malodobne učenike njihovi roditelji/skrbnici.

Zahtjevi se podnose radnim danom od 8. rujna do 1. listopada u vremenu od 10 do 15 sati, isključivo na šalteru u prizemlju Gradske uprave ili u holu zgrade Srednjih škola.

Objava 800 kuna jednokratne novčane potpore za srednjoškolce s područja Grada Velike Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.