Prijava

Vaša prijava

BLIŽI SE GASTRO Stižu ugostitelji, crafteri i Pips, Chips i videoclips!

[]

Pred nama je još jedan Gastro Turopolja koji 16. i 17.listopada slavi svoje 20. izdanje. I ove godine održat će se u pomalo izmijenjenom i prilagođenom izdanju, ali ovako veliki jubilej ne može proći bez mnoštva događanja koja su za vas pripremili Turistička zajednica grada Velike Gorice i Udruženje obrtnika Velika Gorica.

Gastro tjedan u restoranima uz prigodnu ponudu i cijene

Gastro tjedan potrajat će od 11. do 17. listopada kada vrata otvaraju naši velikogorički restorani: Bistro Babriga, Ugostiteljski obrt Grof, Izletište Ključić brdo, Bistro Kaktus, Restoran Modena, Restoran Mon ami, Restoran Papamo, Pivnica Turopolje ili Bistro pizzeria Ziher. Uživajte u finim jelima domaće i inozemne kuhinje kao i u slasticama i finim vinima po promotivnim cijenama. Ponudu menija donosimo uskoro. 

3.gospodarski sajam i 5.velikogorički festival craft pive

Već tradicionalno i ove godine u parku ispred Muzeja Turopolja očekuje vas bogata ponuda proizvoda od meda, sirevi, domaći kolači, likeri, šamponi, kozmetika te drugi suveniri, rukotvorine, nakit, ukrasi u sklopu 3.gospodarskog sajma. Kupujte domaće i podržite naše malo poduzetnike i OPG-ove.

Ljubitelji piva ponovno će doći na svoje jer u naš grad dolaze crafteri iz domaćih pivovara s različitim vrstama craft pive. Iskoristite priliku i probajte neka od vrhunskih piva po promotivnim cijenama. Uz dobru pivu uvijek ide i neka fina klopa. Zato će za vas tu biti i ugostiteljska ponuda obrta Grof te velik izbor domaćih štukli (sa sirom, tartufima, višnjama, marelicama ili borovnicama) obrta CIPOV Ivane Belošević, domaćih gibanica koje za vas pripremaju vrijedne ruke iz Društva žena Buševec te kolači iz slastičarnice Memy.

PIPSCHIPS & VIDEOCLIPS dolaze k nama u subotu 16.10. kada će od 20 sati održati svoj koncert i zajedno s nama proslaviti prvih dvadeset godina ove velikogoričke manifestacije. Očekujte najveći tulum u gradu zato zaokružite datum na kalendaru, čekamo vas! I sve one koji nam se pridruže dan kasnije u nedjelju očekuje bogat kulturno-umjetnički program uz nastup tamburaških grupa. Vidimo se!

Objava BLIŽI SE GASTRO Stižu ugostitelji, crafteri i Pips, Chips i videoclips! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.