Prijava

Vaša prijava

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Javno priznanje OSS-u Buševec i Povelja Ivanu Palčiću

[]

Na Skupštini Zagrebačke županije donesena je i odluka o dodjeli Javnih priznanja Zagrebačke županije u 2021. godini. Povelja Zagrebačke županije dodijelit će se Ivanu Palčiću, mladom poljoprivredniku iz Vukovine, Gradskom ogranku Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Zaprešića, Velimiru Sruku, potpredsjedniku Hrvatskog kinološkog saveza iz Dugog Sela, KUD-u Sveta Ana Rozga – limena glazba iz Dubravice i Udruzi osoba s invaliditetom Sinergija iz Samobora.

Nagrada Zagrebačke županije za doprinos ugledu i promociji Zagrebačke županije u zemlji i svijetu dodijelit će se autoru brojnih knjiga o povijesti Nikoli Tomincu iz Dugog Sela, kiparu Mati Turiću iz Vrbovca, taekwondoašu s invaliditetom Filipu Cimašu iz Ježeva i Ogranku Seljačke sloge Buševec. Nagrada za iznimna dostignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju dodijelit će se Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Pribić.

Bravo!

Objava ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Javno priznanje OSS-u Buševec i Povelja Ivanu Palčiću pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.