Prijava

Vaša prijava

FOTO Bravo Gorica! U kratkom roku prodani svi tulipani za Zakladu Ana Rukavina

[]

Na platou ispred tržnog centra danas se održavala humanitarna akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine” gdje su građani kupnjom tulipana pomogli radu Zaklade Ana Rukavina. Riječ je o tradicionalnoj akciji koju organizira Socijaldemokratski forum žena SDP-a već 12 godina.

“Ovogodišnju tradicionalnu humanitarnu akciju održali smo nakon prisilne dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa. Zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su nam pomogli da naša akcija uspije. U vrlo kratkom roku prodali smo sve zalihe koje smo imali. Uz cvijeće dobili su i prigodni letak o važnosti rada Zaklade s kojim želimo osvijestiti da je u nama lijek i da svatko može pomoći!”, objašnjavaju iz Foruma žena.

Velika Gorica jedan je od 90 gradova i općina diljem Hrvatske u kojem se održala ova akcija. Sav prihod prikupljen prodajom tulipana donirat će se za rad Zaklade Ana Rukavina, a on obuhvaća razvoj Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, Banke krvi iz pupkovine, promicanje i poticanje mladih stručnjakinja i stručnjaka u području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Objava FOTO Bravo Gorica! U kratkom roku prodani svi tulipani za Zakladu Ana Rukavina pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.