Prijava

Vaša prijava

Udruga žena Dubranec podijelila slatke paketiće za 34 učenika PŠ Dubranec

[]

Udruga žena Dubranec podijelila je uoči uskršnjih blagdana prigodne paketiće za 34 učenika PŠ Dubranec. Posjetile su ih na privremenoj lokaciji škole u Bukovčaku kako bi ih razveselile dok s radošću i nestrpljenjem čekaju izgradnju nove škole. Na ideju su došle članice udruge kako bi razveseliti djecu kao što sam rekla dok čekaju novu školu.

– Za nas kao udrugu je svaka akcija, pa i ona najmanja, bitna u vidu aktivnosti Udruge. Ako nekoga razveselimo onda znamo da smo na pravom putu! Djeca su bila jako iznenađena, zbunjena ali i vesela kada smo došle i podijelile im prigodne slatke paketiće. Učiteljice podržavaju ovakve akcije i rad naše Udruge, te su nam se od srca zahvalile – kazali su iz Udruge žena Dubranec.

Inače, Udruga žena Dubranec redovito održava sastanke i članice su pune ideja o raznim radionicama i raznim akcijama.

– Osim radionica i akcija, imamo u planu organizirati program vježbanja za starije i mlađe članice ovisno o interesu i dostupnom prostoru s obzirom na naš prekrasan veliki društveni dom kojem fali malo estetike – otkrivaju.

Objava Udruga žena Dubranec podijelila slatke paketiće za 34 učenika PŠ Dubranec pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


ČESTITKA

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU