Prijava

Vaša prijava

Promijenjen dio trase i stajališta za ZET-ove autobusne linije 307 i 308

[]

Od utorka, 3. svibnja, je Ulica Selnica Ščitarjevska zatvorena za sav promet zbog čega su autobusne linije broj 307 i 308 sada preusmjerene preko obilaznice, a dva polaska su produžena od Črnkovca do Ščitarjeva odnosno do Sasa.

Zbog zatvaranja prometnice izdana je privremena regulacija prometa na prometnicama naselja Selnica Ščitarjevska, Šćitarjevo i Črnkovec za vrijeme izvođenja izgradnje sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Velika Gorica. Tvrtka GIP PIONIR d.o.o. ZAGREB radove planira izvoditi 2 mjeseca, odnosno 60 kalendarskih dana.

Vozila javnog prijevoza promijenila su dio trase. Iz ZET-a objašnjavaju da su stanovnici Sasa subotom dobili jedan polazak više u 6:55 sati za Zapruđe i radnim danom iz Ščitarjeva u 14:10 sati. “Zbog sadašnjeg vođenja prometa, a u cilju ostvarenja svih planiranih polazaka linije nije bilo moguće voditi skraćeno do Črnkovca već smo ih produljili do Sasa odnosno do Ščitarjeva.”, objašnjavaju iz ZET-a.

Spojevi linija 307 i 308 organizirali su na raskrižju kod raspela (kod gostione Dvije seke) umjesto u Črnkovcu kod gostione Zrinski na način da su kod raspela uveli dva nova stajališta prema Sasima i od Sasa.

Sa završetkom radova u Selnici Ščitarjevskoj polasci se vraćaju na stari raspored kakav je bio prije radova. Objašnjenje regulacije možete pronaći u dokumentu u nastavku.

Regulacija Selnica

Objava Promijenjen dio trase i stajališta za ZET-ove autobusne linije 307 i 308 pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.