Prijava

Vaša prijava

Posjetite izložbu puhačkih glazbala i koncert Jamesa Morrisona i Jazz orkestra oružanih snaga RH

[]

Velikogorički brass festival danas dočekuje završnicu, koncert Jazz orkestra oružanih snaga RH i Jamesa Morrisona! Prava zvijezda ovog festivala danas stiže u Dvoranu Gorica. James Morrison je australski multi-instrumentalist i virtuoz koji osim trube, svira trombon, klavir, saksofon i kontrabas.

Na koncertu koji počinje u 20 sati će Morrison nastupiti uz pratnju Jazz orkestra Oružanih snaga RH, pod ravnanjem bojnika Davora Dropuljića. Ovaj orkestar Velikogoričanima je dobro poznat jer je u više navrata nastupao u našem gradu.

Kao završnica festivala danas se nudi i posebna poslastica za sve one koji žele razgledati i naučiti više o limenim puhačkim glazbalima i usnicima koji su bitan dio instrumenta. Vidjeti ih možete danas do 18 sati na prezentaciji u Osnovnoj školi Eugena Kumičića. Na prezentaciji se danas predstavljaju neki od najpoznatijih proizvođača kao što su ACase, Brasseraj, Cristian Bosc, Roberto Buttus, G&P Trumpets, Yamaha…

Objava Posjetite izložbu puhačkih glazbala i koncert Jamesa Morrisona i Jazz orkestra oružanih snaga RH pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.