Prijava

Vaša prijava

PRILIKA ZA POLUFINALE U subotu Gorica igra protiv Cedevite Junior

[]

Nema bolje pozivnice za navijače Gorice od jučerašnje fantastične utakmice i pobjede nad Cedevitom Junior. Bikovi su gostujućim trijumfom došli do izvanredne prilike da se pobjedom u Velikoj Gorici plasiraju u polufinale doigravanja.

Utakmice je obilovala sjajnim potezima i mnoštvom trica, a u prvom poluvremenu (52:51) vidjeli smo više od 100 koševa. U dramatičnoj završnici igračima je malo zadrhtala ruka, ali Bikovi su bili dovoljno koncentrirani da utakmicu okončaju u svoju korist. Predvođeni ponajboljim bekovskim parom lige Kapustom i Kalajžićem koji igraju na reprezentativnom nivou, Goričani su nadvladali hendikep koji imaju u masi i visini pod košem. Strpljivom i kolektivnom igrom nisu pokleknuli niti u trenucima kada su Vitamini otišli na dvoznamenkastu prednost nego su skupili glave i preokrenuli rezultat.

Također, predsjednik Duško Radović i sportski direktor Ljubo Prgomet uložili su ogroman napor da u ovoj turbulentnoj sezoni još jednom dođemo u priliku da se borimo za naslov prvaka Hrvatske. Mnogobrojnim akcijama kojima se popularizira kraljica igara s loptom vratili su košarkaški život u naš grad. Uz punu dvoranu i glasnu podršku navijača samo nas još jedan korak dijeli od polufinala doigravanja i zato u subotu – svi uz Bikove!

Mladen Starčević još jednom je kao trener Gorice svladao Cedevitu, ali ovaj put u daleko najbitnijoj utakmici. Suvereno je vodio svoju ekipu kroz prvu četvrtfinalnu utakmicu, a može li Gorica do još jedne pobjede vrijedne polufinala doigravanja ovisit će ponajviše o psihološkom faktoru.

„Nakon prospavane noći i silnih analiza i dalje imam stav da prva utakmica četvrtfinala nije ništa odlučila. Druga utakmica je puno bitnija. Ona se igra kod nas 14. svibnja u 19 sati i ta utakmica je u mnogo čemu važnija jer cijela se psihologija seli na naš teren i na naše glave. Sada je potrebno  da pokažemo čvrstinu  i od kakvog smo materijala. Ukoliko uspijemo dva puta za redom svladati ekipu kao što je Cedevita Junior i izbornika Mulaomerovića otići ćemo zasluženo u polufinale.”

Frano Miloloža osvajao je medalje na državnim prvenstvima igrajući za mlađe goričke selekcije, a zatim je jedan dio razvoja proveo u kadetima Cedevite.

„U subotu nas očekuje druga utakmica četvrtfinala protiv Cedevite Junior. Vjerujem da će i ova utakmica kao i prethodna biti jednako napeta i neizvjesna. Na nama je da iskontroliramo i smanjimo broj greški iz prethodne utakmice, da odgovorimo pametno na njihovu agresivnost u obrani i na ofanzivni skok u napadu. Nadam se da ćemo na domaćem terenu pred svojim navijačima ostvariti i drugu pobjedu i ući u polufinale doigravanja.”

Utakmica se igra u subotu 14. svibnja  u Gradskoj sportskoj dvorani, Rakarska 19 s početkom u 19 sati. Cijena ulaznice je 30 kuna, a očekuju vas brojne nagradne igre i ostala iznenađenja.

Pozivamo sve navijače da nam se pridruže u još jednom košarkaškom spektaklu jer igrači su to svojim igrama kroz cijelu sezonu svakako zaslužili.

Objava PRILIKA ZA POLUFINALE U subotu Gorica igra protiv Cedevite Junior pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Poziv za 2. Kongres zdravlja VG