Prijava

Vaša prijava

SVE ZA PET Velikogoričani pohitali po knjige u proljetnoj akciji Gradske knjižnice

[]

U sklopu VG Festa ponovo je organizirana omiljena proljetna akcija Gradske knjižnice Velika Gorica „Sve za pet!, koja je pokazala da naši sugrađani itekako vole pisanu riječ. Naime, rijetko tko je prošao uz štand a da nije zastao i odabrao po dva tri naslova.

Knjige za ovu akciju sakupljamo punih godinu dana, od akcije do akcije! Bez obzira na to koliko su knjige dotrajale, još su uvijek vrijedne barem jednog čitanja i posudbe kolegici, kumi, prijateljima. Sretni smo što još knjiga živi, a o svemu svjedoči rasprodaja do posljednjeg primjerka – otkriva nam Pamela Sever, ravnateljica Gradske knjižnice Velika Gorica.

Deset posto sugrađana strastveni su ljubitelji pisane riječi

– Naši Velikogoričani itekako prepoznaju vrijednost knjiga i pisane riječi, čemu svjedoči dodatno povećana potražnja uspoređujući akciju prethodnih godina. Ovim putem pozivamo sugrađane da se učlane u Knjižnicu, jer knjižnica nije samo mjesto čitanja. Pokušajte nas shvatiti kao svoj drugi dnevni boravak – poručuju iz Knjižnice.

I sami smo odabrali popriličan broj naslova kako bismo obogatili vlastitu kućnu biblioteku. Evo što smo kupili za manje od sto kuna!

Još uvijek stignete isto učiniti i vi! U Parku Franje Tuđmana sve do 19 sati možete navratiti do štanda na kojem se prodaju knjige iz knjižničnog otpisa po jedinstvenoj cijeni od samo pet kuna.

Objava SVE ZA PET Velikogoričani pohitali po knjige u proljetnoj akciji Gradske knjižnice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.