Prijava

Vaša prijava

FOTO Zanimljivi koncerti mladih glazbenika donijeli su novi zvuk u grad

[]

U sklopu Goričkih večeri u petak se održala glazbena večer u Parku Franje Tuđmana. Kao promjena na sceni sinoć su stigli mladi rock bendovi te kantautori djela eksperimentalne i elektroničke glazbe.

Na Goričkim večerima zasvirali su „Slanci“, zagrebački autorski alt-rock bend, nastao pod okriljem škole gitare El Musicante. Nastupali su na raznim festivalima i u klubovima, a ove godine snimili su i prvi album „Iza ugla“.

Nakon njih, nastupila je 15-godišnja kantautorica nevjerojatne glazbene zrelosti – Wilhelmina Agnes sa svojim bendom The D.O.L.L.S.. Iako mladi, glazbom i glasom oduševili su malobrojnu publiku koja se okupila ispred pozornice.

Elektroničku glazbu na scenu će donijeti DJ Tonota iza čijeg imena se krije eksperimentalna umjetnica Ivona Eterović, a koja nažalost zbog tehničkih poteškoća nije imala priliku dugo svirati.

Komentari okupljenih bili su samo pozitivni, a jedan od njih je i da na upravo ovakvih sadržaja u gradu treba te da je ovo odličan način da se mladim glazbenicima otvaraju vrata u svijet.

Objava FOTO Zanimljivi koncerti mladih glazbenika donijeli su novi zvuk u grad pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.