Prijava

Vaša prijava

Marcelo Brozović predstavio kremu s CBD-om za oporavak nakon treninga

[]

Velikogoričanin Marcelo Brozović, poznati nogometaš, uplovio je u poduzetničke vode te predstavio prvu kremu posebne namjene. Riječ je o kremi brenda MB77 koja će se moći kupiti u ljekarnama Zagrebačke županije u podružnici Velika Gorica te na webshopu. Radi se o regenerirajućoj kremi za zglobove i mišiće s CBD-om. Nanošenje kreme intenzivno grije i revitalizira mišiće, dok masažom postižemo opuštanje istih, a poboljšava i cirkulaciju.

Ovaj proizvod može se koristiti kao pomoć pri oporavku nakon treninga i fizičkih aktivnosti. “Kod odabira proizvoda koje koristim najbitnije mi je da su prirodni, sigurni za upotrebu i da naravno djeluju. Upravo zato sam se i odlučio za ovaj poslovni potez jer je na tržištu nedostajalo ovakvih proizvoda. Proizvod je namijenjen vrhunskim sportašima, rekreativcima, ali i svima onima koji se suočavaju s bolovima u zglobovima i mišićima”, rekao je Marcelo.

Krema je predstavljena u suradnji s tvrtkom Kirocorps koja se bavi tretmanima za regeneraciju i oporavak. Cijena za 100 ml je trenutno s popustom 800 kuna, a puna cijena je 1500 kuna.

Objava Marcelo Brozović predstavio kremu s CBD-om za oporavak nakon treninga pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.