Prijava

Vaša prijava

FOTO: U Kučama odigrano 4. kolo MNL TiP

['Kuče', 'mali nogomet', 'mnl tip']

Nakon jučerašnjeg natjecanja u kupu MNL TIP-a odigranog u Kučama uz domaćinstvo MNE Kuče, danas je odigrano i redovno, 4. kolo na istom mjestu, ali u organizaciji vodstva MNL TiP. Najvažnija promjena vezano uz domaćinstvo MNL TiP je ta da je Tihomir Čunčić, kojeg smo uvijek pronalazili uz liniju, kao suca, ovaj puta vodio glavnu riječ na – šanku, brinuo da svi dobiju naručeni napitak! Naravno, nije bio sam, ali možemo to nazvati jednim od iznenađenja ovoga kola.

26.06.2022. MNL TiP 4. kolo Kuče, detalj s turnira. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Inače, na Knejama je bilo vruće i sparno, ali sve je prošlo bez iznenadne kiše i utakmice su odigrane po sunčanom i vrućem vremenu.

A kolo su otvorili Turopolje i Mraclin, obje ekipe u dosadašnjem tijeku natjecanja bez pobjede. Na igralištu u Knejama viđeni su predsjednik Mraclina Goran Vukašinec i sportski direktor Luka Cvetnić, a prema nekim nepotvrđenim izvorima, cilj njihovog dolaska bio je motivirati ekipu Mraclina i odvesti je do prve pobjede, dok su drugi izvori pričali o skautiranju nekih igrača… U prvoj tvrdnji očito su uspjeli, jer Mraclin je pogocima Luke Kosa, Valentina Štubana i Đuretića došao do pobjede 3:1, dok je počasni pogodak za Turopolje postigao Zdunić. A što se tiče druge tvrdnje, rezultate ćemo vidjeti kasnije…

26.06.2022. MNL TiP 4. kolo Kuče, detalj s turnira. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Drugu utakmicu dana igrali su jučerašnji finalisti kupa, Čička Poljana protiv Okuja. Krajnji rezultat bio je miroljubiv, svaka ekipa postigla je po dva pogotka, a strijelci za Okuje bili su Golubić i Roginić, a za Čičku Poljanu Markulin i Bogović.

Bukevje nije našlo načina za zabijanje pogotka Jagodnom, dok je Horjan pronašao put lopte do mreže Bukevja i donio Jagodnom 3 boda.

26.06.2022. MNL TiP 4. kolo Kuče, detalj s turnira. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Četvrti susret po redu i prvi susret dviju neporaženih ekipa, Čičke Lazine i Vukovine. Očekivao se dobar nogomet, a i bilo ga je. No, Vukovi iz Vukovine su bili konkretniji i zasluženo pobijedili 4:2, a strijelci za Vukove bili su A. Nikić (2) i M. Nikić uz jedan autogol Lazina, dok je dvostruki strijelac za Lazinu bio Patrik Đurašić. Čička je Lazina upisala prvi poraz…

Drnek i Rakitovec odigrali su jednu borbenu utakmicu, a pogodak vrijedan tri boda za Drnek postigao je Filip Musolli.

26.06.2022. MNL TiP 4. kolo Kuče, detalj s turnira. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Ribnica bez jučer ozlijeđenog Sudara (nadamo se da ozljeda nije ozbiljnija i želimo brzi povratak Marina na malonogometne terene!) nije “preživjela sudar” sa Novim Čičem, koje je igralo bez Đuksija. Ipak, Jurišić je postigao gol tri boda vrijedan, a Ribnica je imala priliku postići pogodak u zadnjoj sekundi iz kaznenog udarca nakon 6 skupljenih prekršaja. Nisu uspjeli…

26.06.2022. MNL TiP 4. kolo Kuče, detalj s turnira. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Za kraj dvodnevnog gostovanja MNL TiP u Kučama igran je susret dvaju susjednih sela, Kuča i Gornjeg Podotočja. Pitanja prije susreta bila su hoće li se mladi Podotočani oporaviti od poraza od istih suparnika u utakmici odigranoj dan ranije i hoće li iskusni Kučani biti na istoj razini kao i dan kasnije? Utakmica je dala odgovor – Kuče je odigralo dobru utakmicu i sa 4:1 došlo do 3. pobjede, a Gornje Podotočje do prvog poraza u 4. kolu. Strijelci za Kuče bili su Vjekoslav Lučić (2), Milatović i Čunčić, dok je za Podotočje poentirao Malbašić.

26.06.2022. MNL TiP 4. kolo Kuče, detalj s turnira. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Nakon 4 odigrana kola na čelu tablice je Vukovina, a slijedi je Čička Lazina, Kuče, G. Podotočje, Ribnica, Drnek…

Sljedeći vikend domaćin 5. kola u subotu je Čička Poljana, a 6. kola u nedjelju domaćin je Drnek.

Rezultati 4. kola MNL TiP:

Turopolje – Mraclin 1:3 (Zdunić/L. Kos, V. Štuban, Đuretić)

Okuje – Čička Poljana 2:2 (Golubić, Roginić/Markulin, Bogović)

Bukevje – Jagodno 0:1 (Horjan)

Čička lazina – Vukovina 2:4 (Đurašić P. 2/Nikić A. 2, Nikić M, AG)

Drnek – Rakitovec 1:0 (Musolli)

Novo Čiče – Ribnica 1:0 (Jurišić)

Gornje Podotočje – Kuče 1:4 (Malbašić/ V. Lučić 2, Čunčić, Milatović)

Poredak nakon 4. kola:

1. Vukovina 12, 2. Čička Lazina 9, 3. Kuče 9, 4. Gornje Podotočje 9, 5. Ribnica 9, 6. Drnek 9, 7. Bukevje 6, 8. Okuje 5, 9. Čička Poljana 4, 10. Mraclin 3, 11. Novo Čiče 3, 12. Jagodno 3, 13. Veleševec 1, 14. Rakitovec 0, 15. Turopolje 0.

Objava FOTO: U Kučama odigrano 4. kolo MNL TiP pojavila se prvi puta na V'Gradu.