Prijava

Vaša prijava

MICHELIN GUIDE 2022. Mon Ami opravdao titulu vrhunskog restorana!

[]

“S velikim ponosom javljamo da smo i ove godine dobitnici Michelin Guide 2022. Ova prestižna nagrada dolazi kao kruna našeg rada i truda i želje da budemo svake godine sve bolji i bolji. Zahvaljujemo i vama dragi gosti na bezuvjetnoj podršci koju nam godinama poklanjate. Hvala svima.. A mi već gledamo u 2023. godinu i nove izazove pred nama”, objavio je poznati gorički ugostiteljski objekt Mon Ami na svoj FB stranici.

Mon Ami svoj je brend izgradio oko mediteranske kuhinje, a kombinacija je zdrave hrane i vrhunskog gastro doživljaja. Zazubice rastu od same pomisli na specijalitete među kojima se ističe crni rižoto od sipe po kojem su nadaleko prepoznatljivi, salata od jadranske hobotnice, dimljene dagnje s otoka Paga, zdravi i ukusni kvarnerski škampi ili pak razna jela od škampa i kozica. Uvijek dnevnosvježa riba ulovljena u morima od Istre do Visa njihov je zaštitni znak i garancija kvalitete, a kulinarsku ponudu upotpunjuju i domaći specijaliteti koji su im osigurali plaketu „Okusi tradicijske Hrvatske“. U ponudi su jela s turopoljskim tartufom; pljukanci ili istarski fuži, biftek s roštilja u umaku od tartufate i crnog tartufa, carpaccio od tune s tartufom… Tu su i vegetarijanska jela bez glutena, proizvođači su i domaćeg maslinovog ulja koje je baza svih njihovih specijaliteta, a tu vas čeka i vinska karta od 60 etiketa, poglavito vina hrvatskih proizvođača.

Objava MICHELIN GUIDE 2022. Mon Ami opravdao titulu vrhunskog restorana! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Donošenje dokumenata za upis u 1. razred