Prijava

Vaša prijava

MICHELIN GUIDE 2022. Mon Ami opravdao titulu vrhunskog restorana!

[]

“S velikim ponosom javljamo da smo i ove godine dobitnici Michelin Guide 2022. Ova prestižna nagrada dolazi kao kruna našeg rada i truda i želje da budemo svake godine sve bolji i bolji. Zahvaljujemo i vama dragi gosti na bezuvjetnoj podršci koju nam godinama poklanjate. Hvala svima.. A mi već gledamo u 2023. godinu i nove izazove pred nama”, objavio je poznati gorički ugostiteljski objekt Mon Ami na svoj FB stranici.

Mon Ami svoj je brend izgradio oko mediteranske kuhinje, a kombinacija je zdrave hrane i vrhunskog gastro doživljaja. Zazubice rastu od same pomisli na specijalitete među kojima se ističe crni rižoto od sipe po kojem su nadaleko prepoznatljivi, salata od jadranske hobotnice, dimljene dagnje s otoka Paga, zdravi i ukusni kvarnerski škampi ili pak razna jela od škampa i kozica. Uvijek dnevnosvježa riba ulovljena u morima od Istre do Visa njihov je zaštitni znak i garancija kvalitete, a kulinarsku ponudu upotpunjuju i domaći specijaliteti koji su im osigurali plaketu „Okusi tradicijske Hrvatske“. U ponudi su jela s turopoljskim tartufom; pljukanci ili istarski fuži, biftek s roštilja u umaku od tartufate i crnog tartufa, carpaccio od tune s tartufom… Tu su i vegetarijanska jela bez glutena, proizvođači su i domaćeg maslinovog ulja koje je baza svih njihovih specijaliteta, a tu vas čeka i vinska karta od 60 etiketa, poglavito vina hrvatskih proizvođača.

Objava MICHELIN GUIDE 2022. Mon Ami opravdao titulu vrhunskog restorana! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.