Prijava

Vaša prijava

DVD Kurilovec svečano proslavio velikih 110 godina djelovanja

[]

U nedjelju je Dobrovoljno vatrogasno društvo Kurilovec i svečano proslavilo 110. godišnjicu rada društva. DVD Kurilovec trenutno, simbolično, broji 110 članova, a kroz više od sto godina rada pomogli su brojnim ljudima. Višnja Jančić, predsjednica DVD-a izjavila je da je u njihov dosadašnji rad utkano mnogo rada, znoja i tolerancije.

Boris Fabijančić, vršitelj dužnosti županijskog Zapovjednika Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije čestitao im je i pohvalio njihov rad. “Možemo reći samo riječi hvale – znamo sve njihove radnje i poteze, nabavku vozila, operativni su, članovi su koji sudjeluju na dislokacijama..”, govori Fabijančić uz najbolje želje u budućem radu.

Velika je ovo godišnjica za društvo, a to je prepoznala i Zagrebačka županija. “Vi ste snaga! Čestitam vam na hrabrosti, požrtvovnosti, svemu onome što naši vatrogasci. Vi ste ti koji pomažete žiteljima naše županije i grada kada se nađu u nevolji.”, poručio je zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec.

odao je da Županija redovito pomaže projekte i programe vatrogasaca, pa je tako i DVD-u Kurilovec financijski pomogla prilikom nabave navalnoga vozila, a pomoći će, obećao je Kolarec, i uređenje kuhinje vatrogasnoga doma. “Ponosan sam što s vama surađujem već dug niz godina!”, zaključio je.

Pohvalu su primili i od Damira Slojšeka, predsjednika Gradske četvrti Kurilovec, koji im je dao do znanja da će im uvijek biti na raspolaganju te od Nevena Karasa, zamjenika gradonačelnika koji im je zahvalio na njihovoj pomoći i radu.

 

Objava DVD Kurilovec svečano proslavio velikih 110 godina djelovanja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.