Prijava

Vaša prijava

Nagrađeni najbolji u foto natječaju “Photo Zagreb County”

[]

Turistička zajednica Zagrebačke županije odabrala je najbolje u foto natječaju Photo Zagreb County i to u dvije kategorije; prema ocjenama stručnog žirija i prema najvećem broju lajkova na društvenim mrežama

Prema glasovima na društvenim mrežama najbolja je fotografija Lucije Kirschenheuter, slijede Nikolina Kuzmić i Ivan Brajković. Stručni osjenjivački sud najboljom je proglasio fotku Natalie Kuljovski, zatim Frane Medića i Ivana Kovačića.

Natalia Kuljovski: Stari grad Samobor

„Foto natječaj daje perspektivu turistički atraktivnih lokacija Zagrebačke županije iz oka posjetitelja što držimo vrlo važnim. Zanimljivo je vidjeti fotografije i osjetiti emociju koju prenose posjetitelji. Ove fotografije turistička zajednica potom koristi za promociju destinacija kroz svoje kampanje. Ovaj natječaj je vrlo zanimljiv jer nam otkriva i interese posjetitelja, a posebno je značajna ta suradnja koju putem ovakovih projekata ostvarujemo s posjetiteljima. I ove godine dobili smo mnoštvo odličnih fotografija i zahvaljujem se svima koji su sudjelovali i prikazali nam kako vide Zagrebačku županiju. Dobili smo odlične fotografije i vidjeli koliko ljudi vole boravak u zelenom prstenu i otkrivaju naše destinacije“ istaknula je direktorica TZ Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Lucija Kirschenheuter – Dolina Slapnice, Žumberak

Laureati su na poklon dobili bonove Designer Outleta Croatia, a prva mjesta i statuu “Jedra” akademskog kipara Mate Turića iz Vrbovca.

Objava Nagrađeni najbolji u foto natječaju “Photo Zagreb County” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.