Prijava

Vaša prijava

Besplatan program za trudnice i majke: Saznajte kako držati, previjati i hraniti dijete

[]

Centar za djecu, mlade i obitelj poziva trudnice i majke koje žele naučiti više o tome kako ispravno postupati pri svim aktivnostima s djetetom. Program je namijenjen onima koje žele saznati na koji način komunicirati sa svojim djetetom, kako ga potaknuti na motoričku radnju, kako se igrati… Također i kako dijete podići, spustiti, kako izgleda previjanje, hranjenje, držanje, nošenje i presvlačenje.

Program je namijenjen trudnicama i majkama koje imaju bebe do 6 mjeseci. Grupa „Baby handling“ će se odvijati ponedjeljkom od 16.00 do 17.30 sati, a program će trajati 10 susreta. Voditeljica je Ines Tomić Šandrk, fizioterapeutkinja.

Pohađanje programa je besplatno, a program se održava zahvaljujući potpori Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Prijave se primaju do 13.listopada 2022.g. na telefon 6231-734, mobitel 091/6231-734, e-mail info@centar-dmo-vg.hr ili preko FB stranice Centra.

Objava Besplatan program za trudnice i majke: Saznajte kako držati, previjati i hraniti dijete pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


U subotu protiv Alkara u Sinju