Prijava

Vaša prijava

Vaš pisani rad može postati dio velikogoričke povijesti, evo i kako

[]

Izdavaštvo Pučkog otvorenog učilišta uputilo je poziv svim zainteresiranima za prijavu pisanih radova za novi, 18. broj Ljetopisa Grada Velike Gorice.

Ljetopis je posvećen velikogoričkim temama – povijesti, gospodarstvu, prosvjeti i predškolskom odgoju, ustanovama i udrugama, kulturi, književnosti, likovnoj umjetnosti, glazbi, sportu itd., a misao vodilja je da se o životu i svijetu govori s turopoljskog aspekta. U njemu nije zabilježeno samo ono što se dogodilo unazad godinu dana, već je tu zapisana i povijest Turopolja.

Osamnaesti broj izaći će početkom sljedeće godine, a uz više suradnika može biti još kvalitetniji. “Pozivamo vas da svojim tekstom doprinesete raznovrsnosti i zanimljivosti našeg Ljetopisa, koji je zrcalo velikogoričkog kraja te svojevrsna enciklopedija.”, govore iz POUVG.

Predložiti možete teme, događaje, koji će svojim sadržajem obogatiti novi broj Ljetopisa, a o kojima vi možete progovoriti na svoj način. Rok za dostavu teksta je 28. listopada 2022. godine.

Za sve upite i pojašnjenja možete se obratiti putem e-maila: izdavastvo@pouvg.hr ili na tel: 01/6259-819 (kontakt osoba: Stipo Bilić, urednik).

Objava Vaš pisani rad može postati dio velikogoričke povijesti, evo i kako pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.