Prijava

Vaša prijava

Debatni klub uvodi novu aktivnost, otvara osnovnoškolski debatni klub!

['aktivnosti', 'debata', 'debatni klub veliak gorica', 'osnovnoškolci', 'učenici']

Debatni klub Velika Gorica otvara osnovnoškolski debatni klub! Debatni klub Velika Gorica od idućeg tjedna počinje s novom aktivnošću – debatnim klubom i radionicama za osnovnoškolce, a ovogodišnja debata namijenjena je učenicima osmih razreda osnovne škole.

-U osnovnoškolsku debatu pozvani su svi zainteresirani učenici osmih razreda osnovnih i područnih škola u Velikoj Gorici i pridruženim općinama Kravarsko, Pokupsko i Orle. Radionice će se održavati u Goričkom klubu mladih (drugi kat Doma kulture Galženica), a termini će se naknadno dogovoriti ovisno o potrebama djece. Pokazna debata održat će se idućeg tjedna u utorak, 18.10. u 19:30 sati. Trajanje pokazne debate bit će 60 minuta uz prigodno druženje, poručuje voditeljica Debatnog kluba Velika Gorica Katarina Drvodelić.

Dođite na pokaznu debatu!

S obzirom na smanjen kapacitet voditelja, broj djece koja će se moći uključiti bit će limitiran stoga iz kluba mole sve zainteresirane da dođu na pokaznu debatu i na mjestu se prijave.  Na pokaznu debatu pozvani su i roditelji kako bi vidjeli o čemu se radi te zašto je debata odlična vještina koju njihovo dijete može steći.

Sudjelovanje na pokaznoj debati i u klubu osnovnoškolske debate je besplatno. Radionice obično traju oko dva sata (120 minuta) i održavaju se jednom tjedno uz pojačane sastanke prije debatnih natjecanja.

Objava Debatni klub uvodi novu aktivnost, otvara osnovnoškolski debatni klub! pojavila se prvi puta na V'Gradu.