Prijava

Vaša prijava

Prilika za posao: Policijska postaja Velika Gorica traži osobu za posao upravnog savjetnika

[]

Na temelju članka 45. Zakona o državnim službenicima te odobrenja Ministarstva pravosuđa i uprave Policijska uprava zagrebačka raspisala je nekoliko javnih natječaja za prijem u državnu službu na neodređeno vrijeme.

Među otvorenim pozicijama je i jedna u policijskoj postaji Velika Gorica gdje traže jednog upravnog savjetnika. Od zaposlene osobe se očekuje da koordinira obavljanje upravnih poslova u policijskoj postaji; prati propise iz djelokruga rada; stručno usmjerava i educira djelatnike; vodi upravni postupak; odgovara za pravodoban, stručan i zakonit rad na upravnim poslovima u policijskoj postaji; koordinira i prati rad izvršitelja; zastupa Ministarstvo pred nadležnim upravnim sudom RH te s time u vezi poduzima sve pravne radnje vezano za pokrenute upravne sporove iz djelokruga upravnih poslova koje obavlja te da surađuje s ostalim stručnim službama.

Ovo su potrebni stručni uvjeti:

  • završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, područje društvenih, prirodnih, tehničkih, biotehničkih ili humanističkih znanosti ili znanstveno područje biomedicine i zdravstva
  • najmanje tri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
  • položen državni stručni ispit

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola. Za radna mjesta obvezni probni rad traje tri mjeseca.

Više o pravilima, uvjetima i rokovima natječaja možete pronaći OVDJE.

Objava Prilika za posao: Policijska postaja Velika Gorica traži osobu za posao upravnog savjetnika pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.