Prijava

Vaša prijava

Bliži se najveći gorički tulum! Otvorene su prijave za 114. Turopoljski fašnik

[]

Siječanj je već pri kraju, veljača samo što nije stigla, a s time su otvorene i prijave za najluđe razdoblje godine u Turopolju! Priprema se veliki 114. Turopoljski fašnik, a Velika Gorica je spremna za originalne maske, vesele fašničke šale i druženje s dragim prijateljima i gostima.

“I ove vam godine u sklopu 114. Turopoljskog fašnika pripremamo mnoštvo zabave, dobre energije, zafrkancije, a za nezaboravan provod još nam samo nedostaju najbolje fašničke grupe i udruge!”, govore nam iz Turističke zajednice Velike Gorice.

Ove godine će tulum trajati kroz dva vikenda. Prvo će subota, 11. veljače, biti posvećena malim maškarama te će tada nastupati predškolske i školske grupe, skupine, parovi i pojedinci. Nakon toga, u subotu 18.2. našim gradom nakon dvije godine pauze napokon prolazi velika fašnička povorka. Fašnička događanja započinju preuzimanjem ključeva u petak 3. veljače, a uskoro stižu i ostali detalji.

No, kako bi se to sve ostvarilo, pozivaju se sve zainteresirane grupe i udruge da se prijave za sudjelovanje na 114. turopoljskom fašniku putem prijavnica koje se mogu preuzeti u uredu Turističke zajednice (Trg kralja Tomislava 2) te na njihovoj web stranici OVDJE. Prijave traju do 1.2. za Mali fašnik, odnosno do 8.2. za Veliku fašničku povorku.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati na e-mail adresu tzvg@tzvg.hr ili telefon i fax 01 6222 378. Za više informacija zapratite Turopoljski fašnik i Turistička zajednica grada Velike Gorice.

 

Objava Bliži se najveći gorički tulum! Otvorene su prijave za 114. Turopoljski fašnik pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.