Prijava

Vaša prijava

FOTO U tijeku radovi u Kurilovcu: Teslina dobiva nogostupe i novi asfalt

[]

Mještani Kurilovca dočekali su početak radova u Teslinoj ulici koja je u posljednjih nekoliko mjeseci bila u lošem stanju. Danas su teren obišli gradonačelnik Krešimir Ačkar i suradnici. “Dugoočekivana rekonstrukcija je krenula, ulica će dobiti novo naličje. U potpunosti će se promijeniti cijevi i oborinska kanalizacija, radit će se dva nova nogostupa i novi asfalt. Zahvaljujem se svim sugrađanima na strpljivosti, posebice u vrijeme kada su bile padaline, nitko to ne zaslužuje.”, govori s terena gradonačelnik Krešimir Ačkar te dodaje da je svjestan da je mnogo takvih žarišnih točaka po gradu koje su se gomilale desetljećima. “Rješavamo jednu po jednu, idemo stalno prema naprijed i sve one koje nismo riješili, dati ćemo sve od sebe da u narednih godinu dvije budu završene.”, zaključuje.

U sklopu radova na rekonstrukciji Tesline ulice će se izvesti i radovi na zamijeni vodovodne mreže u ulici u dužini od 290 metara. Izvođač radova je VG Komunalac, a ugovorena vrijednost radova iznosi 253.100,00 Eura (1.907.000,00 kuna). Očekuje se da će radovi trajati idućih 70 dana. U Kurilovcu se očekuje još radova, a ono što će posebno razveseliti mještane jest da je u planu uređenje i Jelačićeve ulice.

Gradonačelnik se dotaknuo i projekta Aglomeracije u vezi kojeg izražava nezadovoljstvo. “Ne ide onako kako bi željeli, u stalnom sam kontaktu s nadzornim inženjerom i VG Vodoopskrbom. Hvala svim građanima na strpljenju što skupa s nama trpe razrovane ulice. Nećemo preuzeti radove dok ne budu otklonjeni dijelovi koji nisu u skladu sa zadanim projektom.”, govori Ačkar i tvrdi da će dati sve od sebe da se svi problemi riješe.

Objava FOTO U tijeku radovi u Kurilovcu: Teslina dobiva nogostupe i novi asfalt pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.