Prijava

Vaša prijava

“Vrapci i komarci”: Za Fašnik će nas zabavljati Minea i Zakon šutnje

[]

Uskoro nam stiže 114. Turopoljski fašnik pa je stiglo i malo više informacija o tome tko će nas zabavljati ove godine. Za početak, u subotu 11. veljače na pozornicu šatora u Parku dr. Franje Tuđmana stižu klinci i klinceze koji će u sklopu Malog fašnika pokazati svu svoju kreativnost kroz pjesmu i ples.

Tjedan dana nakon toga, u subotu 18. veljače proći će Velika fašnička povorka koja će ove godine biti u sigurnim rukama voditelja i animatora, Maria Petrekovića. Nakon te ulične zabave sve se nastavlja u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana gdje slijedi pravi tulum uz DJ-a, grupu Zakon šutnje i Mineu!

Minea je jedno od zaštitnih lica Cro dancea devedesetih, a u svojoj bogatoj karijeri do sada je izdala šest studijskih i dva kompilacijska albuma. Uvijek nasmijana i svuda rado viđena Minea i danas puni klubove diljem Hrvatske, a uz uspješnu pjevačku karijeru etablirala se i kao TV voditeljica. Na koncertu u Velikoj Gorici možete očekivati pregršt pozitivne energije i vesele hitove poput “Good boy”, “Vrapci i komarci”, “Uberi ljubicu”, “Rano”, “Da me ‘oće Stipe” i mnoge druge koje ćemo zajedno pjevati.

Objava “Vrapci i komarci”: Za Fašnik će nas zabavljati Minea i Zakon šutnje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.