Prijava

Vaša prijava

Kažnjeni gorički vozači: Jedan vozio s 2,10 promila alkohola, drugi bez vozačke

[]

Velikogorička policija je kroz vikend provela akciju pojačanog nadzora prometa tijekom koje su kaznili 33 vozača. Najviše njih kažnjeno je zbog prebrze vožnje pijane vožnje te zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa. Dvoje ih je završilo na triježnjenju zbog pijane vožnje.

Posebno su zabilježena dva vozača – jedan je uhićen zbog ponavljanja prekršaja u prometu te ponovne vožnje prije stjecanja prava na samostalno upravljanje. Muškarac je nakon uhićenja smješten u posebne prostorije do preprate uz Optužni prijedlog na prekršajni sud.

Drugi, posebno zabilježen je 36-godišnji muškarac koji je zaustavljen u subotu, 4.3., u 23:10 sati. Upravljao je osobnim automobilom Ulicom Slavka Kolara te ga je dočekao alkotest.
Nadzorom je utvrđeno da je upravljao vozilom dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 2,10 g/kg. Nakon alkotesta je smješten u prostorije za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv istog je podignut Optužni prijedlog.

Za vrijeme provođenja akcije se nije dogodila niti jedna prometna nesreća.

Objava Kažnjeni gorički vozači: Jedan vozio s 2,10 promila alkohola, drugi bez vozačke pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.