Prijava

Vaša prijava

FOTO Područna škola Mičevec svečano proslavila 70. rođendan

[]

Veselo je bilo jučer u Područnoj školi Mičevec u kojoj se održalo posebno slavlje. Obilježili su školskom priredbom velikih 70. godina rada! Zrinka Šućur, ravnateljica Osnovne škole Velika Mlaka ističe ponos te da su vrlo radosni što škola i dalje radi: “Svjedoci smo toga da se i veće škole zatvaraju, a ovdje djece ima i samo neka se tako i nastavi da proslavimo još puno, puno rođendana.”

Učenici su za proslavu rođendana škole pripremili priredbu i zaradili veliki pljesak okupljenih nastavnika i roditelja. Marija Janković, učiteljica razredne nastave pohvalila je učenike koji su se odlično snašli, a posebno je pohvalila hrabre učenike koji su po prvi puta nastupali. Andreja Ceković, učiteljica trećeg razreda ispričala nam je da je program bio bogat pun plesa, pjesme i igrokaza te da su učenici svu tremu prebrodili uz pomoć pljeska publike.

Uz nastupe djece se održala i izložba fotografija bivših učenika škole kako bi se napravio presjek tko je sve u ovih 70 godina prošao ovom školom. Sve ovo samo je dokaz vremena kako je posao nastavnika nešto što će uvijek biti potrebno u našem društvu, a s time se slaže i ravnateljica Šućur: “Svjedoci smo toga da tehnologija prodire u sve pore društva, ali mislim da ćemo se složiti da ništa nikada neće moći zamijeniti učitelja. Jedan dobar učitelj vrijedi više nego sva tehnologija ovog svijeta.”

Ovim putem čestitamo učenicima i čitavom osoblju škole na velikih 70 godina! Kako je bilo na proslavi, pogledajte u nastavku

 

Objava FOTO Područna škola Mičevec svečano proslavila 70. rođendan pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.