Prijava

Vaša prijava

DVD Novo Čiče proslavilo 130 godina rada, truda i požrtvovnosti

[]

Dobrovoljno društvo Novo Čiče u petak, 15. rujna, proslavili su veliku 130. obljetnicu društva. Svečana akademija održala se u restoranu hotela Phoenix u Starom Čiču gdje su se uz goste i prijatelje društva prisjetili bogate povijesti i svog rada u prethodnih 130 godina.

Kao gosti su na svečanu akademiju pristigla i prijateljska dobrovoljna vatrogasna društva uz koje su domaćini proveli pregled dosadašnjih aktivnosti, intervencija, ali se i prisjetili bogate povijesti od osnutka i rada društva u mjestu. “Zahvaljujemo našoj članici Nataši Hader koja je vodila svečanost i tajniku Antoniu Munjić na prezentaciji povjesnice našeg Društva.
Svima koji su prisustvovali na svečanoj akademiji zahvaljujemo se na odazivu i podršci.”, zahvalno ističu iz DVD-a Novo Čiče.

Na svečanosti su uručena odlikovanja vatrogasnim članovima kao i spomen plakete donatorima i prijateljima DVD-a Novo Čiče za poseban doprinos i potporu u radu Društva. “Dobrovoljno vatrogasno društvo Novo Čiče večeras je proslavilo 130. obljetnicu svog djelovanja. Svim članicama i članovima ovog vrijednog društva čestitam 130 rođendan!”, naveo je Ervin Kolarec, zamjenik župana Zagrebačke županije.

Odlikovani članovi su Zvjezdan Čurla, odlikovanje za posebne zasluge, Dario Munjić, zlatna vatrogasna medalja, Mario Kalisar, zlatna vatrogasna medalja, Antonio Munjić, srebrna vatrogasna medalja, Branka Celjak, srebrna vatrogasna medalja, Mario Zetković, srebrna vatrogasna medalja, Josip Valec, srebrna vatrogasna medalja, Ana Azinović, brončana vatrogasna medalja, Mateo Azinović, brončana vatrogasna medalja, Lucija Paviša, brončana vatrogasna medalja, Lovro Hlap, brončana vatrogasna medalja, Luka Čučuković, brončana vatrogasna medalja, Lea Hader-Veselić, brončana vatrogasna medalja, Nikola Kompes, brončana vatrogasna medalja, Natalija Zarif, brončana vatrogasna medalja, Ivona Lukić, brončana vatrogasna medalja, Zvjezdan Čurla, vatrogasna spomenica za 40 godina, Franjo Zetković, vatrogasna spomenica za 40 godina.

 

Objava DVD Novo Čiče proslavilo 130 godina rada, truda i požrtvovnosti pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.