Prijava

Vaša prijava

Krizmanić i Raspopović u idealnoj momčadi 8. kola HNL-a

[]

Baš kako smo ih izdvojili u izvještaju s jučerašnjeg preokreta na Gradskom stadionu, u idealnoj momčadi 8. kola Supersport HNL-a našla su se dva igrača Gorice.

Krešimir Krizmanić (7.6) i Momčilo Raspopović (7.4) defanzivno su odlično zaustavili napad Hajduka te napadačku formaciju upošljavali dobrim dugim loptama.

Team of the Week provided by Sofascore

Uz to što je Štiglecu asistirao za izjednačujući pogodak, u devedeset minuta na terenu Krizmanić je točno podijelio 88% lopti (63/72), dvaput je očistio, jednom blokirao te jednom kvalitetno uklizao. Od jedanaest dugih lopti koje je uputio, čak osam ih je bilo točno. Na cijeloj utakmici nije počinio niti jedan prekršaj.

Kako je Majstorović više ulazio po sredinu, Raspopović se je kretao cijelom dužinom desne strane goričkoga napada. U osamdeset minuta na terenu točno je dodavao 30/45 puta, osvojio je 8/13 duela, 8/13 dugih lopti je točno uputio. Izgubio je dosta lopti, njih čak 24, no jednom je očisto, dvaput presjekao i jednom ispravno uklizao. Sva četiri puta koja je ušao u dribling, prošao je igrača.

 

Objava Krizmanić i Raspopović u idealnoj momčadi 8. kola HNL-a pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.