Prijava

Vaša prijava

ANKETA Čime putujete, koliko često i koliko ste zadovoljni uslugama mobilnosti u Velikoj Gorici?

[]

U suradnji Grada Velike Gorice i Fakulteta prometnih znanosti pripremljena je anketa s ciljem analize i poboljšanja mobilnosti u našem gradu. Ovaj anketni upitnik osmišljen je kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe i želje u vezi s mobilnošću u Velikoj Gorici. Upitnik je koncipiran kako bi obuhvatio tri ključna područja:

1. Osnovne informacije o ispitaniku: Pomoći će nam da bolje razumijemo demografske karakteristike naših sugrađana i sugrađanki te njihove specifične potrebe.

2. Navike putovanja: Ovaj dio istraživanja usmjeren je na vaše svakodnevne rutine i oblike kretanja po gradu. Želimo saznati koje prometne opcije preferirate i često koristite.

3. Zadovoljstvo uslugom i prijedlozi poboljšanja mobilnosti u gradu: Ovo je prilika da izrazite svoje zadovoljstvo trenutnim uslugama mobilnosti u Velikoj Gorici te da podijelite svoje sugestije za njihovo unaprjeđenje.

“Vaši odgovori pomoći će nam bolje razumjeti kako se krećete po gradu, koje prometne opcije koristite te što smatrate ključnim za unaprjeđenje mobilnosti u Velikoj Gorici. Vaš glas je važan i doprinijet će donošenju odluka usmjerenih na poboljšanje kvalitete života u našem gradu”, navode iz Grada.

Anketni upitnik možete pronaći ovdje i ispuniti ga anonimno. Vaše povratne informacije prikupljat će se tijekom određenog vremenskog razdoblja kako bismo dobili što sveobuhvatniju sliku mobilnosti u našem gradu.

Pozivamo vas da se pridružite ovom istraživanju i podijelite svoje stavove i prijedloge. Vaše sudjelovanje pomoći će nam oblikovati budućnost mobilnosti u Velikoj Gorici.

Objava ANKETA Čime putujete, koliko često i koliko ste zadovoljni uslugama mobilnosti u Velikoj Gorici? pojavila se prvi puta na V'Gradu.