Prijava

Vaša prijava

Velikogoričanka Marsela Karamatić ispala iz “Života na vagi”: Tužna zbog odlaska, ali zadovoljna rezultatom

[]

Marsela Karamatić iz Velike Gorice ima 27 godina i u show Život na vagi je došla sa 173,9 kilograma. Marsela je prije trenirala rukomet, trbušni ples, australski nogomet (footsie) i druge sportove, pa ima iskustva s tjelesnom aktivnošću, a jedina u svojoj obitelji ima problema s težinom. “Imam zaručnika, psa, mačku, imam gdje živjeti i mogu si priuštiti nekakve avanture. Ali zbog viška kilograma – ne mogu živjeti. Zbog moje pretjerane kilaže trpim bolove u nogama. Nesposobna sam zbog tih bolova i ponekad se osjećam kao da sam invalid”, rekla je za RTL Marsela i priznaje da se izbjegava nalaziti s prijateljicama na kavi jer se boji da će doći u kafić, a tamo neće biti stolca za nju.

Foto: Život na vagi / RTL

Iz showa je već jednom izašla, a sada je i finalno. Do sada je izgubila 22 kilograma, odnosno, iz showa je izašla sa 151,9 kilograma i kako govori, time je jako zadovoljna. Razočarana je što izlazi iz showa, a poznata je bila kao “dobra duša” svoje crvene ekipe. Nada se da će i izvan showa doći do svoje savršene kilaže.

Objava Velikogoričanka Marsela Karamatić ispala iz “Života na vagi”: Tužna zbog odlaska, ali zadovoljna rezultatom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.