Prijava

Vaša prijava

Gorički hrvači osvojili 12 medalja na regionalnom prvenstvu HHS-a

[]

Na Regionalnom prvenstvu središnje regije Hrvatskog hrvačkog saveza u slobodnom načinu na mlađe i starije dječake i djevojčice te u grčko-rimskom načinu za mlađe i starije dječake i djevojčice, borci Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991 osvojili su ukupno 12 medalja. U konkurenciji 159 natjecatelja, gorički klub je nastupio s 15 predstavnika.

U kategorijama starijih dječaka zlatne medalje su osvojili Emanuel Grgić (<62 kg) i Grga Softić (100 kg). Srebro je osvojio Leonardo Kovačić (<75 kg), a broncu Bruno Barbarić (<48 kg).

U kategoriji do 75 kg mlađih dječaka grčko-rimskom načinom goričko finale. Jakov Noršić osvojio je zlatnu medalju, a Alexandar Hrženjak srebro.

U kategorijama mlađih dječaka (godište 2013-2015) u slobodnom načinu medalje su osvojili Mark Grgić (srebro), Vanja Grgić (srebro), Nikola Margit (srebro), Jakov Plazonić (bronca), Gabriel Ivatović (srebro) i Danijel Pavlović (bronca).

Objava Gorički hrvači osvojili 12 medalja na regionalnom prvenstvu HHS-a pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.