Prijava

Vaša prijava

Četiri zlata i srebrna medalja za akrobatske rokerice iz Velike Gorice

[]

U subotu, 21. travnja 2024., dvorana Sutinska vrela u Podsusedu bila je poprište natjecanja za akrobatski rock ‘n’ roll, okupivši natjecatelje iz Bosne i Hercegovine, Ukrajine i Hrvatske.

Među mnogobrojnim formacijama i parovima, posebno su se istaknuli plesači našeg Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica. Već je poznato da se ARRK Gorica s natjecanja vraća s puno medalja, ali ovaj put su nadmašili sva očekivanja jer su osvojili zlatne medalje u čak 4 kategorije te srebro u 1 kategoriji.

Fantastično 1. mjesto osvojile su sljedeće formacije u svojim kategorijama:

Formacija Dolls u kategoriji Mala ženska juniorska formacija,

Formacija Bubblegum u kategoriji Velike formacije 1,

Formacija Lollipop u kategoriji Velike formacije 3,

Formacija Wednesday u kategoriji Velike formacije 2.

Na pobjedničko postolje su se popele i plesačice iz formacije Revolution koje su u kategoriji Ženska seniorska formacija osvojile izvrsno 3. mjesto.

Uz impresivne rezultate formacija, vrijedi istaknuti i postignuća plesača koji se natječu u paru. U kategoriji Mlađih juniora 2 David Kovač Savanović i Leona Hrvačić zauzeli su visoko 5 mjesto, dok su Marko Kovač Savanović i Lauta Matijević zauzeli 9. mjesto u kategoriji Mlađih juniora 1.

Ovi rezultati svjedoče o kontinuiranoj predanosti i talentu članova ARRK Gorice te ih pozicioniraju kao izvanredne predstavnike hrvatskog akrobatskog rock’n’rolla na međunarodnoj sceni. Svim natjecateljima čestitamo na vrhunskim rezultatima i uopće ne sumnjamo da nas očekuju nove medalje i plesački uspjesi s nadolazećih natjecanja.

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.

Objava Četiri zlata i srebrna medalja za akrobatske rokerice iz Velike Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.