Prijava

Vaša prijava

Na Dan državnosti održava se Mini gastro u Ščitarjevu

[]

Drugo izdanje manifestacije Mini gastro u Ščitarjevu sve nam je bliže. Društvo žena Ščitarjevo poziva vas da Dan Državnosti provedete na otvorenom, uz domaću tradicionalnu hranu i odlično druženje!

Ekipe će se najtecati za titulu najboljeg gastronomskog majstora u pripremi tradicionalne kotlovine, dok će više od 13 lokalnih OPG-ova i izlagača ponuditi svoje domaće proizvode na malom sajmu OPG-ova. Bit će tu kolači, štrukli, suhomesnati proizvodi, vino, prigodno oslikavanje lica itd.

“Prošle godine smo probijale led, ove godine smo sigurnije. Ima interesa, ima učesnika. Ove godine imam 16 ekipa koje kuhaju i upriličit ćemo sajam OPG-ova”, rekla je predsjednica Društva žena Ščitarjevo Željka Svilinčić.

Kuhanje počinje oko 9 sati, službeni dio traje od 11 do 12 sati, a iza toga je ocjenjivanje. U žiriju će sjediti predsjednica TZVG Maja Toth i gost iznenađenja. Potom će uslijediti zajednički ručak i koncert grupe Mystic.

Cijeli događaj ima i humanitarni karakter, stoga ne razmišljajte previše i pridružite nam se krajem svibnja na NK Mladost Obrezina!

Objava Na Dan državnosti održava se Mini gastro u Ščitarjevu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Velimir Šandor osvojio srebro i plasirao se na Olimpijske igre u Parizu