Prijava

Vaša prijava

Naučite kako napraviti savršenu fotografiju na besplatnim radionicama

[]

Turistička zajednica grada Velike Gorice, u sklopu Dana mladih i VG Festa, po prvi put organizira foto radionicu namijenjenu djeci starijoj od 10 godina i odraslima koji žele naučiti kako napraviti savršenu fotografiju.

Organizatori radionice su FOTO HRVATSKA i SVIJET U BOJAMA, koji su osnovani s ciljem unapređenja kvalitete života, osvještavanja kreativnih potencijala i približavanja ljepota koje nas okružuju kroz foto radionice, fotografije, kalendare, razglednice, turističke šetnje i izlete. Idejni začetnici su Sanja Grgić Ćurić, diplomirana novinarka i renomirana fotografkinja, te Nikola Ćurić, diplomirani odgajatelj i uspješni djelatnik u kulturnom i edukacijskom turizmu.

“Imamo na radionicama sve generacije, stoga nam je bitno da se svi najave da porazgovaramo i da im odgovorim na pitanja ako ih imaju. Pozvani su zaista svi, neovisno o tome koliko znaju o fotografiji, ali mi je bitno znati s kojim predznanjem i alatom dolaze. Već imamo nekoliko prijava, a dosta je ograničen broj polaznika. Do sada smo odradili oko 230 radionica u ovih osam godina, preko 4.000 ljudi je sudjelovalo i to iz cijele Hrvatske. Prvi puta dolazimo u Veliku Goricu i bilo bi nam baš drago da imamo što veći broj sudionika”, govori nam Sanja Grgić Ćurić

Radionica će se održati prema sljedećem rasporedu:

  • 31.5. od 17:00 do 19:30: Teorijski dio u zatvorenom prostoru (Centar za posjetitelje grada Velike Gorice).
  • 1.6. i 2.6.: Fotografiranje na otvorenom, cca 2,5 sata.
  • 3.6. od 17:00 do 19:30: Biranje i komentiranje fotografija (Centar za posjetitelje grada Velike Gorice).
  • 4.6.: Obrada fotografija, izrada u foto studiju (sudionici su slobodni taj dan).
  • 5.6. od 17:00 do 19:00: Postavljanje izložbe, predvečer otvaranje izložbe (Centar za posjetitelje grada Velike Gorice).

Polaznici će raditi sa svojom opremom koju donesu, bilo da je riječ o fotoaparatima ili mobitelima, a voditeljica Sanja će im posuditi nekoliko profesionalnih fotoaparata kako bi isprobali rad s profesionalnom opremom.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u besplatnoj foto radionici mogu se prijaviti voditeljici radionice, gospođi Sanji Grgić Ćurić, na broj 091 574 2343.

Objava Naučite kako napraviti savršenu fotografiju na besplatnim radionicama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.