Prijava

Vaša prijava

Prometna nesreća: Pijani 33-godišnjak uzrokovao teške ozlijede još troje sudionika nesreće

[]

Jučer, 26. svibnja oko 4 sata došlo je do teške prometne nesreće koju je skrivio pijani 33-godišnjak. Kako javljaju iz policije, upravljao je vozilom dok je u krvi imao koncentraciju alkohola od 1,20 g/kg. Osobnim automobilom marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka se kretao istočnom kolničkom trakom ulice Zelene Aleje, u Velikoj Gorici, u smjeru sjeverozapada.

Dolaskom do raskrižja s južnim kolnikom Ulice 153. brigade Hrvatske vojske prošao je pored prometnog znaka obavezno zaustavljanje – stop i ušao u navedeno raskrižje skrećući ulijevo, a da pritom iako je bio dužan, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska.

Tom prilikom, uslijed nepoštivanja prednosti prolaska, na prednju lijevu bočnu stranu njegovog vozila naletio je prednjim dijelom osobni automobil marke Renault Twingo, kojim je upravljala 54-godišnjakinja, a koja se kretala cestom s prednošću prolaska u smjeru sjeveroistoka.

U prometnoj nesreći ozlijeđeni su 54-godišnja vozačica i 61-godišnji putnik u osobnom automobilu Renault Twinga te 33-godišnji vozač i 32-godišnja putnica iz osobnog automobila Opel Corsa. Liječnička pomoć im je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb i Kliničkom bolničkom centru Sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da su svi teško ozlijeđeni.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog su muškarca policijski službenici Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici dostavili kaznenu prijavu te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku.

Objava Prometna nesreća: Pijani 33-godišnjak uzrokovao teške ozlijede još troje sudionika nesreće pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.