Prijava

Vaša prijava

KK Centar zaokružio sezonu medaljama u Sisku i nastupom u Zagrebačkoj karate ligi

[]

Karatisti karate kluba Centar zaokružili su sezonu 2023./2024. nastupima u mlađim kategorijama u Zagrebačkoj karate ligi te na turnirima u Maloj Subotici i u Sisku.

Turnir u Maloj Subotici CRO CUP je okupio 450 natjecatelja, a turnir u Sisku pod nazivom SISAK CUP 250 natjecatelja. Mladi karatisti Centra su osvojili ukupno 5 medalja, od čega 2 srebra i 3 bronce. Medalje su osvojili:

Kim Kumic- 3.mjesto, ml. učenice -39kg
Sara Brletić- 2.mjesto, ml.učenice -31kg
Sara Brletić- 3.mjesto, učenice -34kg
Patrik Jeromić- 3.mjesto, učenici -49kg
Jakov Fistrić- 2.mjesto, učenici -41kg

Na Zagrebačkoj karate ligi nastupili su s 12 natjecatelja i trenutno se u konkurenciji 26 klubova nakon 2. kola nalaze na 10. mjestu. Odličan je to rezultat jer samo nastupaju s mlađim članovima.

“Ovog vikenda naš član Antonio Brletić je nastupio na kadetskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu u kategoriji -52kg, no nažalost u konkurenciji 22 natjecatelja gubi u 2.kolu. U ovoj sezoni još nas očekuje nastup naše Franke Jerkin na velikom svjetskom turniru u Poreču pod nazivom YOUTH LEAGUE koji je namijenjen uzrastu U14, U16, U18 i U21, a prijavljeno je preko 3700 natjecatelja iz 74 zemlje. Osim natjecanja obavili smo i polaganja za pojaseve naših početničkih grupa za bijelo-žuti, žuti, narančasti i crveni pojas”, rekao je predsjednik kluba Josip Premužić.

Objava KK Centar zaokružio sezonu medaljama u Sisku i nastupom u Zagrebačkoj karate ligi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.