Prijava

Vaša prijava

Imate primjedbe na novi javni linijski prijevoz? Grad do kraja kolovoza zaprima zahtjeve

[]

Portal velikagorica.com objavio je odgovor velikogoričkog Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i promet svojoj čitateljici u kojem se navodi da od 1. srpnja pa sljedećih 60 dana upravni odjel zaprima primjedbe građana na novi javni linijski prijevoz.

Po isteku tog roka s novim prijevoznikom će se analizirati zaprimljene zahtjeve.

“[N]ova reorganizacija javnog prijevoza uvjetovala je izmjene u voznim redovima. Kako je novi prijevoznik uveden 01.07.2024. godine sljedećih 60 dana zaprimati ćemo primjedbe te zajedno sa novim prijevoznikom pratiti stanje na terenu i po isteku navedenog vremenskog razdoblja analizirati zaprimljene zahtjeve.

Za one zahtjeve koji se ocijene opravdani pokrenuti će se postupak izmjene voznog reda. Za sve promjene u voznom redu potrebno je ishoditi suglasnost svih mjesnih odbora čijim područjem linija prolazi ukoliko pojedine linije koriste građani u više naselja.

Nastavno na Vaš upit upućujemo Vas na nadležni Mjesni odbor koji zastupa interese građana na svom području da ukoliko smatra opravdanim Vašu inicijativu u ime svih mještana uputi zahtjev Gradu Velikoj Gorici na daljnje postupanje”, navodi se u odgovoru iz UO za komunalne djelatnosti i promet.

Kontakte nadležnog upravnog odjela možete pronaći OVDJE, a mjesnih odbora OVDJE.

Objava Imate primjedbe na novi javni linijski prijevoz? Grad do kraja kolovoza zaprima zahtjeve pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.