Prijava

Vaša prijava

Otvorene prijave: Zagrebačka županija traži 235 pomoćnika u nastavi

[]

Otvoren je novi Javni poziv za pomoćnike u nastavi. Upravni odjel za odgoj i obrazovanje Zagrebačke županije objavio je poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačke županija za školsku godinu 2024./2025. U Velikoj Gorici je Zagrebačka županija osnivač srednjih škola, dok su osnovne škole pod ingerencijom Grada Velike Gorice.

Javnim pozivom traži se 235 pomoćnika u nastavi i 1 stručni komunikacijski posrednik koji će biti zaposleni u 40 osnovnih i srednjih škola, partnera na projektu Prsten potpore VII. Kandidati koji zadovoljavaju uvjete se mogu prijaviti do srijede, 31. srpnja ove godine. Izabrani će sklopiti Ugovor o radu na određeno.

Više informacija o prijavama možete dobiti na stranici Zagrebačke županije OVDJE te na broj 01/6009-491.

Pozivaju se svi zainteresirani koji zadovoljavaju uvjete, imaju afinitet prema djeci s teškoćama u razvoju, otvoreni su i odgovorni da se prijave na Javni poziv.

Projekt „Prsten potpore“ u Zagrebačkoj županiji provodi se devet godina zaredom i omogućava učenicima s teškoćama u razvoju da uz potporu pomoćnika u nastavi sudjeluju u svim odgojno-obrazovnim aktivnostima, kako u redovnoj nastavi tako i u izvannastavnim aktivnostima te se razvijaju u skladu sa svojim mogućnostima.

 

Objava Otvorene prijave: Zagrebačka županija traži 235 pomoćnika u nastavi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.