Prijava

Vaša prijava

Pomozite stvoriti inkluzivne uvjete za djecu s teškoćama u razvoju, postanite pomoćnik u nastavi

[]

Osim što Zagrebačka županija traži preko 200 pomoćnika u nastavi, već 10 godina se i u Velikoj Gorici provodi projekt “Svako dijete ima pravo na obrazovanje” kroz koji se zapošljavaju pomoćnici u nastavi u osnovnim školama Grada Velike Gorice.

“Cilj projekta je stvaranje inkluzivnih uvjeta za školovanje djece s teškoćama u razvoju u školi i zajednici te pružanje podrške njihovom obrazovanju kroz rad pomoćnika u nastavi. Projekt omogućava zapošljavanje pomoćnika u nastavi, financiranje njihovih plaća i osposobljavanje”, objašnjavaju iz Grada.

Za sljedeću školsku godinu – jedanaestu godinu provedbe projekta, planira se zapošljavanje 106 pomoćnika u nastavi u osam osnovnih škola kojima je osnivač Grad Velika Gorica. Na Javni poziv mogu se javiti zainteresirani kandidati koji već imaju iskustvo kao pomoćnici u nastavi, kao i svi oni koji su motivirani za rad s djecom u školskom okruženju. Osnovni uvjet za zapošljavanje je završeno četverogodišnje obrazovanje.

Više o uvjetima i načinu prijave možete pronaći OVDJE.

Objava Pomozite stvoriti inkluzivne uvjete za djecu s teškoćama u razvoju, postanite pomoćnik u nastavi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.