Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica pomaže nezaposlenima: Upišite #StartupVG IT Akademiju i postanite IT analitičar

[]

Grad Velika Gorica, u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama, upisuje 14. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanje IT analitičar/Voditelj projekta kroz projekt #StartupVG Inkubator. Program je namijenjen nezaposlenim osobama prijavljenima u evidenciju HZZ-a. Traje 5 mjeseci u punom radnom vremenu i sastoji se od kombinacije teoretske nastave i prakse u IT tvrtkama. Mentori u ovom ciklusu dolaze iz tvrtki Verso Altima Group, Custodia i Rao.

Uvjet za upis je završena srednja škola, a prednost imaju kandidati s višom ili visokom stručnom spremom te oni s iskustvom u radu s poslovnim IT sustavima.

Zainteresirani kandidati će proći proces selekcije koji uključuje testiranje predispozicija, predznanja i motivacije. Početak edukacije planiran je za rujan 2024. godine.

Tijekom programa, polaznici će primati naknadu u iznosu minimalne plaće i imati pokrivene troškove prijevoza. Prijave su otvorene do 23. srpnja 2024. godine. Prijaviti se možete OVDJE. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt broju 098 469 426.

Objava Velika Gorica pomaže nezaposlenima: Upišite #StartupVG IT Akademiju i postanite IT analitičar pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.