Prijava

Vaša prijava

Ukraden skuter u Kolodvorskoj, provala u radionicu u Lukavcu

[]

Od 20. do 26. srpnja na postajnom području Velika Gorica evidentirana su 44 događaja, od čega 12 kaznenih djela, od kojih se 8 progoni po službenoj dužnosti. U ovom periodu dogodilo se 9 prometnih nesreća. Nisu zabilježen događaji iz domene nasilja u obitelji ni neovlaštenog posjedovanja droge, priopćili su iz goričke policije.

Od zanimljivijih događaja izdvaja se krađa skutera koja se dogodila u Kolodvorskoj ulici u Velikoj Gorici na štetu hr. državljanje r. 1994. godine. Krađa skutera marke Piaggio bijele boje se dogodila na način da je nepoznati počinitelj u vremenskom razdoblju od 18. do 22. srpnja ušao u neograšeno dvorište obiteljske kuće i ukrao ga. Šteta se cijeni na 500 eura.

Također, tijekom prijelaza s 23. na 24. srpnja u vremenskom periodu od 23:30 do 14 sati dogodila se krađa iz radionice u Lukavcu. Nepoznati počinitelj došao je do radionice te tom prilikom odstranio lokot, oslobodio lanac, ušao u krug poduzeća i kroz otključana vrata ušao u prostor garaže, gdje je djelomično ispremetao stvari, no iz nepoznatog razloga se udaljio ništa ne otuđivši. Nije zabilježena nikakva šteta.

Objava Ukraden skuter u Kolodvorskoj, provala u radionicu u Lukavcu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.