Prijava

Vaša prijava

Pomozimo Velikogoričkim mažoretkinjama da u Južnoj Africi predstave naš grad

[]

Nakon odrađenog XIX. MWF Europskog prvenstva u Liberecu u Češkoj, Velikogoričke mažoretkinje pripremaju realizaciju sljedećeg projekta, VI. MWF Svjetskog prvenstva u Cape Townu u Južnoj Africi.

Ovo ih čeka u rujnu, točnije, Prvenstvo traje od 19. do 22. rujna ove godine. Velikogoričke mažoretkinje, seniorke, žele nastupiti i u ime kluba pokazati rad, trud i predanost ovog tima. Predstavile bi se u četiri različite kategorije te s dva različita rekvizita. Međutim, za to im je potrebna pomoć sugrađana.

“Odlazak na ovu destinaciju i ovakvo prvenstvo bila bi kruna naše uspješne plesne sezone, 2023./2024., što bi nam bilo veliko zadovoljstvo. Ono što je otežavajući faktor u svemu su financije, koje odlazak na drugi kontinent iziskuje. U želji i potrebi za smanjenjem putnih i ostalih troškova otvorena je donacijska kampanja”, navode iz kluba.

Klikom na link te svojom donacijom, svi koji žele i u mogućnosti su, mogu direktno pomoći velikogoričkim seniorkama. Donjeg limita za donaciju nema jer im svaki euro znači i pomaže. “Zahvaljujemo svima koji su u mogućnosti pomoći našim seniorkama. One svojim radom, predanosti i lojalnosti to zaslužuju”, zaključuju.

Link za donacije nalazi se OVDJE – Velikogoričke mažoretkinje u Cape Townu | GoGetFunding

Objava Pomozimo Velikogoričkim mažoretkinjama da u Južnoj Africi predstave naš grad pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.