Prijava

Vaša prijava

Bartolovska biciklijada za sve uzraste: Upoznajte slikovita mjesta predivne Posavine

[]

Općina Orle i Turistička Zajednica područja Posavine i Prigorja pozivaju sve ljubitelje biciklizma, velike i male, da sudjeluju u “Bartolovskoj biciklijadi” u nedjelju, 25. kolovoza 2024. godine. Start biciklijade je u 9:00 sati ispred zgrade Općine Orle, Orle 5, dok je sam početak vožnje zakazan za 9:30 sati.

Ova biciklijada, organizirana u sklopu obilježavanja Dana Općine i blagdana Sv. Bartola, zaštitnika Općine Orle, nudi iskustvo vožnje uz rijeku Savu, kroz prirodne ljepote i kulturno-povijesne znamenitosti ovog područja. Sudjelovanje je besplatno, ali broj mjesta je ograničen, stoga se požurite s prijavama.

Sudionici mogu birati između dvije rute: obiteljske, duge 12 km, koja uključuje lagani uspon i kombinaciju asfaltnih i makadamskih cesta, te rekreativne rute, duge 38 km, koja nudi nešto zahtjevniju vožnju kroz slikovita mjesta poput Drneka, Stružeca Posavskog, Veleševca i Bukevja.

Na putu vas očekuju zanimljive postaje, poput “Konjičkog centra Miklin” gdje će biti poslužen tradicionalni “Posavski doručak”, vožnja skelom u mjesto Oborovo i natrag, te odmor na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu “Turk” uz kušanje turopoljskih specijaliteta i džinova lokalne destilerije.

Više informacija o biciklijadi možete pronaći na službenoj stranici Općine Orle, a prijave su moguće putem online obrasca ili slanjem e-maila na info@sttube.hr. Ne propustite priliku za aktivan dan u prirodi i uživanje u lokalnoj kulturi.

Objava Bartolovska biciklijada za sve uzraste: Upoznajte slikovita mjesta predivne Posavine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.